Leiderschapstraining, samenwerking binnen organisaties
Innovision Consult - Linda Ho - Nijmegen
"BEGELEIDING VAN VERANDERING IS HET CREEREN VAN STEPPING STONES"

Over Innovision Consult

Linda Ho,
 Innovision Consult NijmegenInnovision Consult richt zich op de ontwikkeling van mens en organisatie. Oprichter van Innovision Consult is Linda Ho.
We werken met een breed scala van methoden uit de wereld van psychologie, verandermanagement en organisatiekunde.

Steeds staat hierbij de integratie van hoofd, hart én handen voorop:

  • Het ontwikkelen van kennis en inzicht.
  • Het genereren van inspiratie en motivatie.
  • Het echt realiseren van de gewenste veranderingen.

We leggen het accent op het nemen van eigen verantwoordelijkheid en het doorbreken van oude patronen. U krijgt concrete handvatten om het gewenste doel te realiseren, of dat gaat om het ontwikkelen van een pakkende missie en visie, een effectievere samenwerking of het positief beïnvloeden van een complexe omgeving.
 
Samen met u onderzoeken we wat de beste aanpak is voor uw specifieke situatie. Geen oplossingen van buitenaf, maar van binnenuit.

Wie zijn we?

Linda Ho is psycholoog en veranderkundige. Haar expertise ligt op het gebied van (persoonlijk) leiderschap, leren en veranderen in organisaties en samenwerkingsvraagstukken. Sinds 1995 werkt zij als adviseur en trainer/coach. Daarvoor heeft zij als beleidsadviseur en projectleider gewerkt binnen de overheid en de not-for-profit sector.
Naast haar eigen bedrijf verzorgt Linda diverse trainingen en leergangen voor organisaties als de Bestuursacademie Nederland en JS Consultancy.

Sela Zorlu is sinds 1991 werkzaam als trainer/adviseur. Hij is gespecialiseerd in diversiteitsmanagement, interculturele communicatie en leidt mensen op die trainer willen worden. Daarnaast is hij als docent Omgangskunde verbonden aan de Hogeschool Utrecht. Sela studeerde sociale antropologie en filosofie. Hij verrichtte o.m. opdrachten voor politie, Raad voor de Kinderbescherming, onderwijs en bedrijfsleven.

Innovision Consult
Realisatie: Numaga Design | Logo: AB Grafische vormgeving, Nijmegen